Information til forældrene

Al narkosebehandling foregår på tandklinikken på Frederiksborg Byskole i Hillerød.

Vi er et rutineret og omsorgfuldt narkoseteam, der består af en tandlæge og to klinikassistenter. Vores nye og moderne narkoseudstyr betjenes af narkoselæge John Lange samt en narkosesygeplejerske.

Når vi har modtaget tandlægens henvisning til behandling i narkose, orienterer vi vores narkoselæge. Han sender jer et spørgeskema om helbredsoplysninger for barnet, som I skal udfylde. Der er også information om, hvordan I skal forholde jer på dagen og en beskrivelse af, hvad der skal ske på tandklinikken.

Narkoselæge John Lange ringer jer op inden behandlingen for at gennemgå helbredsoplysningerne med jer og svare på eventuelle spørgsmål. Når barnet er færdigbehandlet, informerer tandlægen jer om, hvad der er blevet lavet, og hvordan det er gået. Barnet vågner op igen af narkosen efter ca. 15 min. og kommer ud til jer i opvågningen. Narkoselægen tilser barnet, og I er klar til at tage hjem efter ca. ½ time.

Narkoselægen ringer hjem til jer om aftenen for at høre, hvordan jeres barn har det.

Tandplejen Hillerød Kommune

Telefon 7232 3500 

Telefonen har åbent fra kl. 8 til 12.

Dog har telefonen lukket fra kl. 9.40 og 10.00. 

Ved absolut akut nødbehandling mellem kl. 12-15 kan I ringe på 7232 3515.

Skriv til Tandplejen

Tandplejens afbuds mail: afbudtandplejen@hillerod.dk

CVR nr. 2918 9366

EAN nummer 5790000361915

Åbningstider

Mandag – fredag kl. 8 – 15

 

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her